Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Thursday, April 29, 2010

dah tamat okeyh!

Drama yang diadaptasi dari drama popular ketika zaman Allayarham Seniman P. Ramlee ini diberikan nafas baru untuk tontonan seisi keluarga.
Drama 20 episod ini mengisahkan Ashraff yang mahu membuktikan kepada keluarganya bahawa dia akan menemui ‘wanita sejati’ yang mencintai dirinya dan bukan kerana harta kekayaan. Ashraff bertemu dan terpikat kepada Cempaka, satu-satunya wanita yang berjaya melepasi segala ujian yang diberikan.
Mereka disatukan sebagai suami isteri. Namun, kehadiran Cempaka di dalam keluarga Ashraff menimbulkan pelbagai gelagat lucu. ni aku copy jer kat sini

lagenda: bila musang berjaggut baru je tamat kan episode..ahaks;)) lame kot..aku slalu fikir..nak amek ifah or tgk tv..hahaha;p teruk kan aku..compare ifah ngan tv?hish2..x patot btul..hhahahahaha;DDD
 
citer 2 best + unik la..ahaks;)) bygkan lelaki kaye..hensem plak tuh..kawen 3 bangse..melayu, cina, india..pakej beb..hahaha;p at the end dier ckp kawen 3 bgse sbb menyahut seruan PM kite..1 Malaysia..hahaha;DD

dh last time dato' jamil 2 dh di selamatkan..dier lupe ssuatu rupe nya..solat..huhu~ingat la..walaupon kite kaye cmne pon..susah camne pon..solat jgn lupe..allah yg esa jangan dilupe..*baik la plak pompuan ni malam2 cmni..ahaks;)) http://emo.huhiho.com
macam lagu dalam citer mutiara hati tuh..diwaktu kaya,ingat pada allah..diwaktu miskin,ingat pada allah

2 comments:

syue said...

hahaha. aku tengok kan, dlm cerita ni, ashraf ni asyik pegang pegang cempaka dan begitu jugalah cempaka. amboii, gatal je. tk tau ke yg aku jeles tengok sbb aku imagine tu aku dengan nazim othman. wakakakakaka!

munirah dianuddin said...

hahahaha;p yang ko jeles watpe? bukan nyer c empaka 2 pgang ko 'punyer' nazim othman..hahaha;p
*psstt,ko punyer ke?HAHAHAHA;DDD