Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Thursday, April 29, 2010

ma I tak suke U larh;((

ma I tak suke U larh..macam mane?hahaha;DD U la ni..suke wat muke kann..kan ma dah tak suke U dah..haa..padan la muke U..hahaha;DD  weyh,cik mun oii..ko ingat cik lisa surihani ni kisah ke mak ko tak suke dier?hahaha;DD


skang pon aku tak suke dier..sampai hati dier menduakan suami dier yang hensem+kaya+baik hati http://emo.huhiho.com tuh?*ade ke manusia perfect camni kat dunia?hahaha;DD ish2..klo aku jadi dier..xyah keje..laki leh support..duduk umah je..haha;p tapi nk wat camne kann maya..U bukan nk sume nih kann..hahaha;p tuan pengarah yang suruh..hahaha;p

biler tengok citer ni petang tadi semalam..aku rase macam adam lagi sesuai dengan lisa la..haha;p dh la rambut amani yang comel tuh same ngan lisa..comel giler kot rambut deorg! http://emo.huhiho.com

p/s: tak sabar-sabar nak tunggu citer ni berakhir;)) nak taw ending dier la..ahaks;))

p/s/s: keje aku kat umah ni la..ahaks;)) tgk tv, tdo, online, blogging..HAHAHA;DD

4 comments:

syue said...

aku suka cerita ni. tp, dani tu aku TAK SUKE!!!

munirah dianuddin said...

hahaha;p syue,aku suke citer ni tapi aku x suke heroin dier leh x?agaga;))

mysaramalik said...

asal lak ,aku suke heroin die (: (: ok perghh tp hro tu tuka farid kamil lg best :D

munirah dianuddin said...

my,haha;p lagi sesuai ngan farid kamil kann..haha;p tp adam lagi sesuai dgn lisa kot..hahaha;DDD