Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Monday, May 10, 2010

bulan dapat 1st award;))

ohoi..sape la yang bagi cik mun ni award?jengjengjeng..tahnks to cik belog..dier telah memberi saya award nih.. disini..saya..munirah bt dianuddin..ehemm..ingin mengucapkan terima kasih kepada org yang telah memberi award ini kepada saya..ahaks;)) *bajet artis ke cik mun oii..hahaha;DD



1. apa yang bermain dalam fikiran kamu sekarang?
ape yang bermain dalam fikiran aku sekarang?skang jam menunjukkan pukul 4.25pm..kakak aku kat dapur tengah menyiapkan makan malam..aku tengah pikir nih..masakan pe dier nak masak..sebab dier sebok nak cari ikan masin..HAHAHAAHA;DD

2. nama samaran kamu?
banyak la..time darjah 5 hingga f3..budak-budak kat sek tu panggil aku bawang! teruk betul..time f3 sampi sekarang..de yang panggil aku muni, mun, bulan, cik mun..hahaha;DD dikalangan family plak aku dipanggil uni..*banyak betul(:

3. berikan 3 orang yang kamu sayang
ma, ayah n..due je boleh x?hahaha;DD kalo taruk kang ramai plak x puas hati..hahaha;DD
 
4. panggilan untuk si dia..
sape si dia? saya takde si dia si dia ni..hahaha;p
 
5. hadiah yang korang impikan dari orang tersayang
orang yang aku sayang parents aku..jadi ma ayah..dengar ni ape yang uni nak..uni nak fon baru..nak latop sendiri..nak keta sebijik..hahahaha;DD *over je aku..jangan ditanye aku nak ape..hahaha;DD tapi yang paling penting..aku nak kasih sayang yang tak terhingga dari ma n ayah;))
 
6. blog mane yang korang suka follow..
 same cam cik belog tuh..aku ni blogger baru..tengok blog orang sume cam bestt..sume aku nak follow;))

7. bagi award nie kat 15 blogger lain
sile la amek award ni;))

p/s: rindu kat kawan-kawan yang dah g matrik..HAHAHA;DD *dierorg baru je g la..huhu~ http://emo.huhiho.com

No comments: