Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Saturday, March 26, 2011

finally !

2.00 am aku bru je habis tengok citer nih. hoho finally aku dah habes tengok citer my princess :) thanks to hanani naser, aku dapat tengok :D haha best citer nih :)


hero and heroin die super super hensem and cantek :D haha


ingat nak tulis pasal semalam and semalam..and banyaaaakkkk benda yang nak diceritakan..tapi aku sangat2 ngantok and penat :D


see ? sile ignore gambar, fokus di 'tulisan di lengan' wokeyh :D


jadi segala gala kejadah benda yang aku nak citer kongsi pendapat aku..aku tulis esok saja ya ;) ( macam ade yang kesah ! haha )


sekian , penat..tidoo Zzzzz

No comments: