Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Sunday, March 20, 2011

kembali beraksi ?

sila ignore tajuk post :D haha ntah nape plak kuar tajuk cmni an..HAHA dah lameeeeee tak update blog :D huhu rindu rasenya *sila muntah haha

nape dah lame tak update blog ye ? hurmmmm.. sebab faktor kerana saya tidak ade kemudahan internet dan juga komputer laptop semasa sambung belajar di UIA (nape agak2 nye bahasa aku makin lame makin baku ya? haha ignore tu jugak :D ) haha jadi bila dah lame tak munulis jadi malas.. dah bila malas jadi lah tak mengupdate :D (entah betul ntah tak word tuh ) HAHA

jadi nape plak nak update skarang an? sebab aku ade cuti 3 bulan kot! TIGA BULAN! haha jadi dimana nak di buang atau dalam bahasa yang bek nya..dimana nak di'manfaatkan' mase itu ? jadi memandangkan mase yang byk ni lah..rase cm nak tulis blog balik :D haha

sile lah jangan melihat kepada older post aku! HAHA aku sendiri bace terasa amat kelakar okeyh ? amat! penegasan, AMAT! haha

well, kepada cik fateen jamel..saya (cett :p ) aku menulis ape yang terbuku..terpkir and rase nak tulis..this blog isn't for people doing their judgement on me..tapi just nak share to certain people yang care to read okeyh :) haha jadi m.cik..kalo kau nak tulis belog..tulis lah dengan hati kau (eceeeeehhh..ayat! ) haha 

that's all, thanks :)

2 comments:

Anonymous said...

eceh..cute blog kau, nampak beradab gila ngan rak buku kau ni haha. hey lepas ni tulis la ceritera cinta. ak sudi membaca ;D
btw, ak dah deleted blog ak. nanti klau dah dapat hidayah berblogging..ak buat lah balik .adios >.<

munirah said...

haha thanks :) nmpk beradab sbb aku mmg beradab :) haha okeyh faten :)