Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Sunday, March 20, 2011

fenomena hantu kak limah balik rumah

okeyh i know cite ni macam dah lameeee sangat an? haha tapi wth lah i nak tulis sal cite ni an ? ce cite ce cite ahha;DD begini begini.. (tengok tuh! ) okeyh sambung.. i rase sape yang penah tengok cite hantu kak limah balik rumah ni mesti sangat familiar dengan word : ce cite ce cite , kite bako je , and even nampak benor nipu nye :D haha okeyh ni sume dialog usop an ?

okey nih usop.. sape tengok mesti ingat lah kat laki ni an ? :D

haha nak dijadikan cerita nya fenomena si usop ni jugak jadik kat keluarga i :DD haha tapi of course lah i tak :D haha (nampak benor nipunye! ) haha okeyh sket lah an :D haha khamis lepas i balik kampung 1 keluarga except my sis, hazirah sebab die nak dekat final..so konon nak fokus lah :) (konon je tuh! men game je ) haha 

okeyh sambung..jumaat malam sabtu kalo tak silap..adik i yang kecik skali (kecik lah sgt! ) haha ifah , 9 tahun suh i bukak citer nih..die nak tengok dengan sepupu-sepupu die yang baya2 dia lah.. tengok sampai tengah2 malam ( haishhhh budak2 nih! x takot ke ? citer hantu kot! ahaha ) sangat berani okeyh! haha padahal xde hantu mane pon an? klakor nye yang lebih2 :DD haha

otw balik dari umah tok (muar ) ke gombak..ade 1 kejadian ape ntah yang membuat adik2 aku tiga2 orang mengajuk si usop nih! haha 

muiz : huh! nampok benor nipunye!
nizam : taw xpe! nampok benor lah an!
ifah : kite bakor je kite bakor je die!!! HAHAHA

aku ingtkan abang2 die je yang mngikut si usop nih..rupe2 nya die pon same! haha tak padan ngan umur betul lah! hahaha

fenomena si usop dalam cite hantu kak limah balik umah ni bukan saje meninggalkan kesan terhadap orang yang mumaiyiz, bahkan jugak kepada budak2 seperti adik aku..haha well done! Haha yang pelik nye tak de sape..di ulangi tak de sape! pon sepupu aku yang tengok time tuh cakap TAKOT NYE TAKOT NYE! Hahaa dah besar rupe2 nya J


p/s : sile ignore penggunaan kate ganti diri di atas :D haha kejap aku kejap i :DD haha

No comments: