Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Tuesday, April 26, 2011

dah sampai :)

haritu sedang mengusha update blog yang aku follow terbaca INI macam menarik je jam yang die beli kat adlina ni..

adlina ni menjual jam..ni bukan jam biase okeyhh ? memang lah jam biase (okeyh dah sound keling bengong dah ) kite tengok gambar dulu lah :) haha


excited aku sampai time ayah nak bagi tu.. die cakap 'haa..baru lah nak senyum..kalo tak masam je memanjang :D ' haha tengok plastik die pon aku tak bukak ag :D haha kamera huduh lah..mari lihat versi cantek dari blog adlina :D



canteeeekkk :D haaha senang je korang tinggal pilih kaler jam then mintak lah kauorang nak die lukis tulis hape :D then bayar :D yang tu wajib lah an ? macam aku excited yang amat awal kot.. and adlina nih pon dah siapkan awal..but then ingt entry ni aku an cam busy bajet perdana menteri gituuu :D haha jadi lupe susah payah plak nak g maybank sebab nak bank in duit.. lepas habis keja tuh baru boleh bank in :) and semalam dapat :D ( okeyh dah kali ke-2 sebut :D ) see ? excited an aku an :D


satu nyer nak bagi enchik itu :) but then biler kakak aku tengok die cakap.. macam untuk perempuan lah..tak sesuai :( alaaa..tapi die cakap die simpan je..i beli rm25, u taknak pakai ? :( tape lahhh..tapi kalo die pakai pon mesti aku tak suke jugak :D haha macam tak kena :D die LELAKI :)

p/s out to meet him :D kami berlima ye :) mood ; tak leh gatal merela :D (ntah mane aku cekop perkataan tuh, jangan tanya )

4 comments:

ira said...

hoho..cantekla jam^^ like2

a l i e n said...

Ecehhhh , mr Byul ehh . Whoot whoot ! Aku nak jugak bole , present dari kau ? Hahaha

munirah said...

ira : cantek ? g lah tempah jugak :D haha

raja : kau nak jugak ? haha tggu bufday kau ah..aku pny gaji tak in ag ni :D haha

adindAdlina said...

yeay!! dah tiba! thanks ye mempromote di blog munirah.. susah2 aje~
<3 <3