Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Monday, April 4, 2011

first time :D

mule mule sekali, aku nk tanya..sape ingat ape tajuk lagu ni ntah..lyric die de cmni : first time, when i close my i, i could see u right trough me..uuuuuu :D haha anyone ? okeyh boleh ignore nih :D aku try nak ignore gak tapi asyik terpikir je :D hahaha

okeyh back to the topic.. i meant entry ni lah :D semalam aku g keja :) yeay ! aku keja jugak :D hahaaha tapi first time keja ni wat aku rase nak cabut je sume yang terasa sakit nye :D haha aku keja sebagai exam assistant or aka ea dekat uia.. kerja die actually tak de lah susah pon..just kau kena jalan okeyh JALAN :D alaaa..orang jage exam..mestilah kena bayak berjalan ye dok ? haha tahukah anda kalian kau orang sume ? ( okeyh mesti tak an ? ) segala urat tulang dan juga lemak lemak aku sume mengalami sedikit shock dikala aku kerja :D haha dah lame sangat relax..sekali kerja..hambik kau ! sedap je belakang aku sakit an :D

aku sebenarnye nak tulis entry nih semalam..tapi mari kite lihat jadual pack aku :D

7.30am dah bergerak dr rumah ke uia tuh .
8.15 baru masuk operation room setelah menunggu ( semangat punye pasal datang awal ;p )
9.00am exam mule
9.30am rase dah nak cabut kaki aku
11am (?) habis exam.
sampai 1.45pm rehat tido ( 5 minit ) makan solat :)
3pm exam start (tapi masuk dewan kol 2 =,=' )
5.30 pm selamat menetap bontot dalam keta :) time ni dah nak cabut dah tulang belakang aku :D
6 - 8pm TIDO :D ( lihat betapa penat nyer aku )
bagun solat mandi makan mengadap benda nih :D sambil tertido kejap kejap :D hahaha sian aku an ? malam tu b4 tido dah sapu minyak panas bagai kat bdan and belakang and tido :)

comel bapokk :D haha cmni ah aku rse time jage tuh..penat giler weyh :D time kasih p.cik google ye :)


lihat see ? betapa penat nyeh aku semalam :( harini baru leh nak mengupdate blog tercinta ini ( cinta ke masalahnye ? ) haha :D

sekian sahaja dari saya, munirah untuk entry penat nak mampos ( opsss ? ) ni :D

p/s harini lebh baik dari semalam jika dibandingkan dengan kepenatan lah :D tapi ade cerita lain pulak, nak tahu ( okeyh dah leh berhenti merapu ! ) sila nantikan (euuwww !) entry next saya i aku eyhhh :D

avios :)

3 comments:

melle amir said...

kita kan bercuti, jadi bila dah bekerja penat gila kan, aku pun sama

Anonymous said...

comel budak tu lentok. sure kau pn mcm tu? =.="

munirah said...

fateen ja : haha comel lebih dari cmtu okey :p haha

melle : kau keja ape ape ? haha taw xpe =,='