Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Friday, April 1, 2011

perempuan yang terlebih jeles ?

tajuk entry sile abaikan :D haha sape tengok cerita ustaz amirul yang baik lagi hensem kawen 2 tuh ? angkat tangan cam usop ! haha

kenapa dengan last episode tuh ? meh datang dekat dekat meh..ceq nak habaq mai lah ni :D aku de beberapa (?) soalan nih..

1. patut atau tidak munirah isteri pertama amirul marah and jeles ?

bagi aku patut ! okeyh ;p nape ? memang lah munirah tu yang suh amirul kawen dengan adawiyah tu..tapi kan ke sebagai lelaki yang berkahwin lebih dari 1 mengamalkan sifat adil dan saksama ? dah la die mengandung.. kesian kot.. memang lah adawiyah tu saket and perlu kan kasih sayang dan perhatian.. abes tuh munirah tak ke ? perempuan mengandung sangat sensitif okeyh ?

itu encik cakap ngan aku..perlu ke die nak jeles sampai camtu sekali ? PERLU lah ! fine malas nak bertekak sudah ! penat ;p

kenapa kalo perempuan marah die tak cakap terus kat lelaki tuh ape yang die tak puas hati ? okeyh ni bukan sal citer tuh dah..general okeyh :D sebab perempuan ni memang punya sifat nak kan dahaga kan perhatian dari lelaki..deorang takkan cakap yang deorang sakit hati marah and whatsoever dengan harapan mereka dapat perhatian laki laki itu dan laki laki itu sedar akan nya :D

owhhh enough for today..entry ni dah penuh dengan emosi tak bape stabil aku..sile ignore ye :) mianne :)

p/s aku bukan sebelah kan munirah tu sebab munirah tu guna nama aku okeyhh :D haha

2 comments:

Anonymous said...

siott siakk. haha ok 1stly, entry kau cute. 2ndly, tajok entry kau CUTE jgk. 3rdly, org lelaki klau dah selesa n suka tu...hmmm malas nak emo kat sini. mcm mr.K ckp pompuan mugkin boleh anggap llki as a really2 best friend only. ttpi llki xkn! ad makna lain tu. *ok ap kaitan ek? haha

munirah said...

haha ngeng! tu kau nyer prob lah m.cik ! haaha tu kaitan nyer an an ? haha