Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Friday, April 1, 2011

OUT :)

tahu tidak bagaimana rasanya tidak duduk rumah ? haha bosan tahu kot kat umah :D haha umah pon dah bosan ngan aku :D haha

harini macam besa lepas bagun iron baju ayah and solatsubuh aku berura-ura nak tido lah an cam biase..then terpikir plak kat adik aku si ifah tu yang barang barang die ntah mane mane tak kemas ag nak g camping . jadi sebagai kakak yang penyayang ( padahal suke ifah tade umah :D ) mengorbankan tido pagi aku dengan mengemas barang barang camping die :) ( baikkannnnnn ? haha enough munirah ! ) .

disebabkan aku de hal yang tak setle lagi dengan bank islam and since aku tak leh nak tido dah..aku pon ikut lah ma aku ke uia gombak gara-gara mahu ke bank islam menyelesaikan benda problem alah tu lah :D haha

sampai je uia tu dah memang keja aku lah an jadi PA sementara ma aku..sementara ma aku g usrah..aku kemas lah sana sini mane yang patot :D haha

dah bosan kemas..and ma aku pon dah de bilik die..aku o9 lah :) yeay ! haha sebaik tak yah daftar wifi dah..sebab once dah daftar kat CFS, tak yah dah wat kat gombak :) tengah tengah sebok dok online ni de sorg akak ni masuk..then ma aku cakap cakap lah ngan die tentang duty die..keja die sume lah..aku pon dengar lah..pandang muke ma aku macam ma aku tengah cakap ngan aku :D haha then ma aku ckp..

uni, boleh tolong keluar kejap tak ? ma nak cakap sikit dengan akak nih !

owhhh my ! aku dihalau keluar dari ofis ma aku sendiri ! HAHA :DD dengan muke innocent nyer..aku kuar lah jugak..dah orang suroh :D

and then i went to bank islam to setle sume sume lah :) and ontheway nak balik ke office ma aku tuh..

taraaaa.. ni makanan WAJIB beli aku biler aku g uia gombak :) lasagna di Nile :)

balik tu je ma aku : ya Allah..ni lagi ! haha

aku : haha wajib ah ma..bukan selalu pon makan :) nanti kite buat nak tak ma ?

ma : okeyh jugak tuh..kite tunggu akak kau balik lah ( okeyh ! yang tu aku cakap ) haha 

see akak ? aku sayang kau okeyhh ? tunggu kau baru buat :D kang menangis kang kau kat kuantan tu mengidam bagai :DDD HAHA

dah alang alang kat uia tu aku g la lunch dengan nani :D ( okeyh die je makan, aku tak :D ) and ma aku hantar aku balik umah tengah hari tuh..ngantokkk sangat kot aku :D haha

and petang tuh hantar barang barang camping die and amek beg berat gajah bapok die tuh :D haha naseb bek lah aku ade time die nak g *mandi* haha ni tak jumpe tu tak jumpe..tak tahu nak pakai ape and bla bla bla..sampai kawan die tanya

kawan ifah : awak ni ! barang awak pon awak tak tahu..siape yang kemas beg awak ni ?
ifah dengan senyap tunding jari kat aku :D ( malu lah tuuuu :D ) haha aku? wat muke bangga lah :DDDD ahaha.

and malam nyer aku and family aku kuar makan malam :) yeay tak yah masak ! :)

p/s sok ade gotong royong lah kat umah aku..tak boleh kuar meronggeng dengan fifie :(

sekian :D

No comments: