Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Sunday, May 15, 2011

lame lame tak bosan ?

Assalamualaikum :)

apekah yang bosan ? aku lah dok rumah bosannn woahh ! haha but, alhamdulillah.. makin nak tinggal rumah ni makin rase sayang nak duk rumah :D haha manusia an ? biase lah :D ( okeyh stop merapu ! ).


comel je bear ni kan :D ( bagi cuci mata dulu :D )

ape plak kaitan gambar dengan entry ? haha ade sikit lah je sebenarnye :D haha

here goes the story, macam ni... sedang hangat hangat bergossip bagai dengan girlfriend aku sorang nih.. die cakap.. ( perbualan telah di alter sedikit :D tak bape ingt sgt :D haha )

snfj : macam mane ni ? nanti sume kelas aku same dengan  A ni ?

aku : lah wat biase jelah :D 

snfj : xdelah.. asyik jumpe je nanti.. bosan lah !

aku : aku tak pon bosan jumpe enchik tu tiap-tiap hari :D haha 

snfj : kau lain doe ! korang lovey dovey :D haha ( yang ni aku tambah :D ) haha

amin :) moga moga aku sentiase tak bosan dengan enchik itu dan die pon tak bosan dengan aku lah kan :D haha kalo aku je tak bosan die bosan pon tak jalan jugak :D haha

okeyh here is the point :D haha ( merapu banyak banyak baru nak sedar ! ) ade ke sebab aku ngan enchik tu over romantik ? haha tak jugak okeyh ! haha kiteorang ( insyaAllah ) tak bosan sesama sendiri maybe jugak sebab kiteorang tak selalu hangout berdue je :) kiteorang kuar ramai ramai :D jadi macam tak lah rase bosan since environment kawan kawan tuh ade :D

okeyh ini bukan entry dr.cinta bagai okeyhhh ! haha tapi macam kan ? haha ( kau je rase !) let us think this way, our parents dah bersama like 19 20 years tak pon kate deorang bosan kan hari hari pandang muke same ! meluat ke hape ke ! takde an ? ( kalo ade, sorry sesangat ) my point (?) kalo kau rase he/she is the one who are meant-to-be with u sampai kau orang tue kerepot, make sure die adelah orang yang BUKAN kau rase cepat sangat bosan, sakit hati bagai :D haha kalo cepat bosan sume tuh, confirm pasti yakin die bukan the one :D haha

kalo before kahwin pon dah nak gado tiap tiap hari takleh sabar bagai, okeyh leave him/her now ! haha tapi kalo setakat just for fun (?) then ikut suke hati kau orang lah :D haha but it is strictly remind that mainkan perasaan tak membawa kebaikan okeyhhh ! :D haha

nak macam ni bolehh ? the notebook :) 
p/s ini hanya pengalaman pendapat aku je :) sorry kalo ade yang terkecik hati die yang besar :D

dengan penatnye menulis , mun :)

6 comments:

Munirah said...

aww..semoga kekal okay ;) and duduk rumah je mmg bosan wohh!

j a n n a h said...

prefer to be alone. saya mudah bosan dengan orang. hihi :))

a l i e n said...

Woahhhhh :P

munirah said...

munirah, thanks :) taw xpe :D

jannah, one day nanti insyaAllah ade :)

raja, ape ape ape ? :D haah

fateen said...

hmm ;D

munirah said...

fateen ja ?