Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Tuesday, May 10, 2011

day 7 - 10 important people in my life :)

assalamualaikum :)

jadi, mari sambung balik 10 things tu okeyhh :D ( macam ade kesah ! ) owh makin lame makin malas nak menaip :D tapi dalam pale macam macam nak tulis :D

lets me start before aku jadi melalut lalut dan kau rase macam nak tampar je aku :D

orang penting 1 - parents aku :) yang ni harus wajib lah jadi orang pertama bukan ? kepada En.Dianuddin dan Puan Khairani, terima kasih melahirkan dan membesar kan uni :) haruslah ma and ayah tahu.. everyting i do, i do it for both of u :) kerana sesungguhnya, keredhaan Allah terletak pada keredhaan kedua ibubapa :) ( tell me if i'm wrong :) )


orang orang penting 2 - nampak tak 'orang orang' ? jadi family . kesah ape family ramai :D haha ni kalo gado ke hape ke mereka tetap penting dalam hidup aku :D air yang dicincang takkan putus kan ? :)


3. itu enchik ;) owhhh mood gatal dah mau datang :D haha die penting sebab..... sebab die penting lah :D haha do i need reason for him ? nope :D mari lihat gambar die :D haha

in love with him :)

4 . mereka mereka yang aku paggil kawan . owhhh mereka ini pentingggg woah :D haha kalo tulis macam bakal berjela.. as short, mereka tempat mengadu sedih gembira ketawa belajar meronggeng bergossip :D pendek dah kan :D

owhhh, i really couldnt think right now ;D jadii, kite end jelah okeyhh ? 



owhhh owhhh owhhhh no 2 :D follower and sesape yang bace blog aku :) pon PENTING jugak kannn :) thanks yawww ! :)



2 comments:

fateen said...

LOL. xleh blah yang gambo byul bruno mars tuu. sangat xleh blah okeyyy. ;DD

munirah said...

haha biar lah :D haha