Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Monday, October 31, 2011

handbags :)

assalamualaikum :)

akhirnye penat lelah aku , aku dah start lah siket dengan handbag tuh :D

jadi marilah awakkk awakkk yang comel cantek sume meh lah tengok handbag yang kite juaal ;D *ayat mesti comel je an nak suh korang usha :D haha

tapi setakat ni yang aku rajin update page fb ni jelah :D

mempersembahkannnnnnn jengjengjengjennggggggg *bayangkan dengar music background camni okeyhhh :D















selamat mengusha dan membeli ye ;) 

10 comments:

Lina Khairunisa said...

haha, thanks! how about you? masih sekolah ke dah jd kakak U? :D

Hawa Ahmady said...

wahhh nak..!!!

jom join contest..

http://hawaahmady92.blogspot.com/2011/11/contest-apa-benda-tu-part-1.html

fadh leyanie said...

usahawan wanita ni :P

munirah said...

lina : kat foundation uia sekarang :) bulan 9 tahun depan baru masuk gombak :D

munirah said...

hawa : nak ? mehhh like page meh :D

munirah said...

fadh leyanie : haha baru nak bermula lah :D

Hidayah Sazali said...

amboihh berbusiness daa skrg ni ehh huhu semoga sukses! :D

munirah said...

hahaha thanks :) meh membeli jugak mehhh ! haha

Nur Azieefah said...

dh likeeeeeeee !!!!!!! buat alone ke mun? :)

munirah said...

haha thanks zfah :) ha'a :D