Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Friday, October 28, 2011

busy lah lately ni.

assalamualaikum :)

ermmm hurmmm owhhhh damn it takes 5 minutes just to think nak tulis hape ! haishhhh -..-

actually, as u guys know *and maybe some not* aku cuti 3 bulan . owhhhhhhhhh sangat lah BORING ! and and and  ayah aku tak bagi aku kerja , owhhh poor me right ? 3 bulan duduk rumah and doing nothing that can make me gain money ! and that's it ! gain money :)

owhhh tapi bukan beg gini lah haha

disebabkan banyyyyyyaak sangat masa lapang nih, aku ade lah rajin bukak bukak blogshop and terfikir why not aku jual handbag dari rumah dari tak buat apeape an ? dan aku cakap kat ayah aku, and YES ! die bagi and setuju nak bagi modal jyeaaaahhhhhhh :D

jadi itu lah sebabnya i quite busy these days :D busy ape pon, sebenarnye aku tak taw haha get starting maybe (?) yup maybe :) 

aku nak jual handbag handbag biase and kalo ade vintage :) well that's the trend an . dan aku cube dan cube carik yang murah yet cantek :) sebab as a student, i know how it feel when u see something nice, but u didnt afford it --'

so guys, kalo dah siap belog bagai and aku dah dapat handbag nak jual nnt, dont foget to buy it from me okeyhhh ;) i'll give u guys a great price insyaAllah :)


8 comments:

Dena said...

DAH SIAP BAGITAHU KITA! :D all the best

munirah said...

haha insyaAllah :)

Elie Lily said...

haa..kalau bg free elie amek kot?! hhehe

fiezah91 said...

hehe.semoga berjaya yea dengan blogshop tu :)

munirah said...

elie , tunggu kita untung besar okayhhh :D haha elie pon tolong lah bagi untungggg ;)

munirah said...

fiezah91 : thanks :)

Mehmed - said...

idea kau pun bagus emmm..selamat bermula...Ahaks!

munirah said...

mehmed : thanks bro ! :)