Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Tuesday, November 15, 2011

okayhhhh ni seriusly GELI !

assalamualaikum :)

aku jumpe je gambar dekat fb, terus bukak link blog yang die bagi..


astaghfirullahalazimmmmm ! okayhhh sape nak muntah boleh sila muntah. malas nak bercerita panjang pasal depa nih.. nak lebih lanjut, bace lah blog pasangan couple ni sendiri okayhhhh...

mulemule logg in je blogger, dapat visit dari amy shahirah *comel :D okayhhh bukan comel point aku okayhhh ! haha entri dia yang INI buat aku rase macam tak sabar sabar nak kawen nak dapat anak comel macam muka aku budak tuh :) okayhhh Fineeeee gatal ! haha

tapi lepas baca bukak tengok blog couple haram jadah ni aku jadi takut nak ade anak, macam mana kalo aku manja kan sangat tak strict dengan mereka *okayyyhhh harus lah mereka okayhhh ! haha anakanak aku turn out jadi macam budak gay tuh ? or even lesbian ? astaghfirullahalazim, mintak mintak dijauhhhkan ya Allah :)

aku sedar bahawa susah sebenarnya nak mendidik seorang anak agar menjadi anak yang baik, ma ngan ayah aku mesti sabar bapok nak membesarkan aku yang penuh nakal dan jahat nih :'( sorryyy maaa ayah saranghaeeee :) *well atleast i admit it ehhh :D

membesarkan anak, melahirkan menjaga perlukan banyak ilmu sebenarnya :) thanks ma ayah besarkan uni dan menjadi alhamdulillah sebaik ini :)

hai comel hensem, meh klik INI :) thanks :D

11 comments:

Elie Lily said...

alamak! pengsan terus tgk gmbar ni! hee

dyadiyana said...

haha, ni pn hot topic jgak kt fb hari ni! tak taw la nk cakap apa. takut tengok masyarakat kita skang T_T

faraheleena said...

pg tdik pon kwn aq share blog ni kt fb..
sumpa geli glerr lah ! mcm mne la makbapak dyorg bole xprasan..
smoge dyorg ni diberikan petunjuk ~

cunndaa said...

smg kita dan family dijauhkan daripada perkara yang dikeji ALLAH swt tu

munirah said...

elie : time tengok rase nak muntahhhh woahhh ;p

munirah said...

dyadiyana : taw xpe ! dengan maknyah meratarata !

munirah said...

farah, tu lah yang dipersoalkan nyer, macam mana parents die tak perasaaaaannn ? mintak diberi petunjuk kat mereka ni aminnnn :)

munirah said...

cundaa : aminnnnn :)

Ika said...

haish. dunia zmn skrang ni mcm2. T_T

farah mrozi said...

geli giler. muntah baca blog dyorg!!! =='

javalava89 said...

gila sial punya bdk...blh di katanya bahagia..geliii do0o0o0..memam la bahagia kt dunia..akhirat nt baru rasa azabnya..
sama2 lah kita doa semoga dua org budak ni dapat hidayah dari ALLAH dan dikuatkan imannya...