Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Saturday, January 7, 2012

internet owhhhh dadah ku

assalamualaikum :)

tajuk macam hareeem jeh an ? haha since aku punya cuti bakal berakhir hari ini dimana esok aku akan pulang ke bandar tercinta, petaling jaya haha cakap bunyi bajet jauh beribu batu je kannn ><' *owhhhowtodothisfaceehhh ?

sebabkan dah terbiasa hidup dengan internet aku seperti rasa mahu bawak jeh modem streamyx umah ni pasang kat PJ haha mahu nyer ayah aku hambat aku keliling uia haha die pon tak leh hidup gak takde internet haha see ? bapa borek anak dara rintik lah niii :D

ayah aku bercadang nak pakai unifi pulak ! yeahhhhh tapi guna streamyx pon okayh dah sebenarnya :) unlimited and murah. just imagine, korang boleh ke dapat unlimited wifi dengan bayar RM38 je sebulan (?) muraaaahhh kan ? owhhhh kalo lah dekat pj boleh pakai jugak --'


masalahnyer yang dekat PJ tuh rosakk dekat banggunan aku jeh :'( ade due and duedue rosak kot. kalo nak online, kena pergi lobby haha nak kena rajin tiap malam lah plak kan g lobi (?) hurmmm masih tengah mempertimbangkan haha

susah bagi aku ni kalo takde internet , mungkin sebab aku dah biase 1 hal, lagi 1 hal, kalo ade customer nak beli barang macam mana mana ? huaaaa ! nanak broadband murah skmm yang RM25 sebulan tuhhhh bolehhh tak ? sapa nak bagi i freeee nih cepat lah cepat lah ! *okayhh stop u're annoying -..-

tapi kalo beli pon tak silap tak unlimited pon broadband tuh, and hard to find sebab die tak jual kat kedai celcom yang jual broadband tuh, die jual by agent. mane pulak lah aku nak carik agent nihhhh ? sesapa ade contact orang jual broadband nih tak ? please please please let me know okayhhh :)

sekian :)

2 comments:

D'ya Marshmello said...

sampai sekarang still pakai streamyx.murah RM38 sbulan, line pun laju la jugak huhu ;p

jom terjah ;p

LATEST ENTRY : Lelaki Suka Hadiah Apa Eh Time Birthday ?

munirah said...

haha sama lah :)