Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Saturday, May 1, 2010

sakit kepala+confuse=dilema

ape punyer equation da..ahahaha;p serius blurr skang http://emo.huhiho.com..smalam malam o9 fb..then tgk anis post kat wall dier..dier dpt pe yg dier nk..aku punyer la ingat dier dh dpt ashraf muslim..agaga;)) tp bukan..dier dapat coz yg dier nk kat uitm..

aku pon excited la kan nk check aku dpt mane..ditambah lagi dengan kawan2 yang sebok tanye dapat mane..aku pon check la..aku dapat uitm..alhamdulillah..tapi nape hati ni x keruan sangat nih? maybe sebab ma nak sangat aku masuk uia..tapi tak dapat..kbetulan plak ayah kuar..dier de meeting..ma plak dh tdo..xnak kejut dier n g taw berita yg mengecewakan dier kann..then kol ayah..ayah ckp cmni.."blaja kat uitm 2 free ke?" ahaks;)) ayah!mane de blaja yang free??haha;p aku paham..banyak sbnrnye nak kne kuar duit bler nk sambung blaja ni.kalo aku masuk uitm..ayah kne cri duit tok aku ag..kakak yang nak masuk main campus kat kuantan ag..kan banyak 2..klo stakat dua tiga hinggit xpe r..aku taw ayah mampu..tp x kann..hurmm...2 yang terpkir nk masuk matrik kat pahang tuh..

ntah la..dilema sungguh..td on9 fb..then tgk adlin mastura..cehh poyo jer..ahaks;)) dier kte dier frust..nape ni syg??haha;p dier dpt uia kot..tapi dier xnk..pastu dier ckp..kite tukar nk x?ehh ko ingat bnda ni sngg ke ha?syg aku yang sorg ni memang la cmni..hahaha;DD

p/s: dilema nih;(( ssape boleh bagi aku kaunseling sket x?ahaks;)) sangat memerlukannya

4 comments:

cik anis said...

blaja mane2 pun same jugak..ko kene pkir btol2 lar..mane yg trbaek utk ko..chill oke..

munirah dianuddin said...

betul..hurmm..masih dalam perbncgn nih..huhu~thanks yer;))

melle. said...

uitm mahal gak. aku asasi TESL kena bayar RM590. belum kos barang lagi kan kan.

munirah dianuddin said...

melle, betul2..haha;p aku ukur bahan 588..lebih kurg jer;))