Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Tuesday, May 4, 2010

hai..boleh berkenalan?

http://emo.huhiho.com sori la..tapi serius aku x suke kalo de someone yang nak berkawan or so wat ever..start mengayat dengan 'boleh berkenalan?' haha;p nape kena start dengan ayat tuh..sumpah tak suke..kalo aku tak kenal..aku akan cakap je..TAK..okeyh aku memang agak kejam disitu..so what? kalo nak berkawan..kawan jela..tanye je pape..jenis prangai aku ni..kalo aku rase patut dilayan aku layan..kalo tak 2..sori lar ye..saya tak berminat nak reply..haha;DD *ko bajet o hot sangat ke cik mun ha? sebab tak la..haha;DD biasa nyer kalo aku layan jugak orang2 yang aku xnak layan nih..orang tu hati mesti bengkak je..ayat aku fuh..memang menyayat hati la..aku ckp..haha;p nape ttibe aku sebok nk tulis entri pasal benda ni ek?okeyh ni sebenarnya..aku online fesbuk..macam biase..2 jela keje aku tiap2 hari kann..okeyh..dh menyimpang dh..sambung balik..aku tengah best usha sini sane..reply comment sume..then de satu p.cik ni tgur aku kat chat..

p.cik:hi
aku:hi
p.cik:blh bknl
aku:hurm
p.cik:sape nama *p.cik ni mmg cari nahas tol
aku:munirah la..kan profile tulis munirah..haha  ingt org tipu ke?

well..nape aku kate dier p.cik sebab umur dier..jap2..2010-1977 bape?hahaha;DD p.cik tu berumur 33 kot..p.cik..g layan bini lebih baik dari menggatal kat aku..haha;DD 

haha;p ni nak citer pasal petang tadi..aku amek ifah kat sekolah dier *jalan kaki taw..huhu~ pastu terserempak la dengan 2 orang cikgu sekolah tu..aku pon senyum la seikhlas hati http://emo.huhiho.com..haha;p mengingatkan yang ben penah cakap yang orang mlayu susah nak senyum kan..well..cikgu 2 orang tu x senyum pon balik! deorg buat-buat cam tak perasan aku jer de la..hish;p maybe ben was right..orang melayu skang susah nak senyum http://emo.huhiho.com

p/s: aku bukan sombong okeyh..cume x suke je cara tu..sekian;))

2 comments:

asma' said...

menggatalnye org tua tuu, hakhakhak

mun said...

taw xpe..ish2;((