Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Monday, March 28, 2011

adik kecil pegi camping .

harini balik dari sekolah adik aku yang kecik sekali , ifah 9 tahun kuarkan kertas pe ntah dari beg die.. bagi kat ma and ayah aku suh tengok.. straight tu tros ckp..

ifah : ifah tanak g lah ma kem tuh.. tapi die kate wajib ! :( (mengedik tengah pujuk ma tulis x benarkan ) haha
ma : dah tulis wajib..g je la..lagipon sehari je

ayah : pegi pegi..sehari je pon..nnt uni amek beg kau hantar beg baju kau !
aku : eyhhh ? uni plak ? alaaaa (malas doe ! ) yela yela..

ma : eyhh ifah ade qiamullai lah..
ifah : haa.. tu yang ifah tanak tuh..tengok kena bagun kol 5 ! ifah mane bagun awal.. ( haha biase bgun kol 6.45 7 camtu ah ) tengok, tido kol 11 ? lambat nyer !. n bla bla bla bla

adik aku sangat sangat dasyat an ? die kena g camping ape ntah? hhaha tamrin cmtu ah..aku pon tak taw :D haha ( akak tak bape mithali cani ah :D ) haha


nampak x ? mintak maaf lah kamera burok je :D haha

haha sehari je pon die tdo sane..tapi beriyer cam tdo 5 malam jeh :D haha


ifah sayang, nnt kak uni ( asal gedik tetibe akak nih :D ) haha hantar lah beg ifah and amek bawak balik beg besar gedabak kau wokeyhh ? haha

p/s die nak g camping jumaat nih..tapi aku ngan die cam terlebih excited plak die nak overnight nnt :D 

2 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

biase la.
budak2.
pngalaman diorang kan.
dulu2 mase kecik2 pun cam tu gak taw..hehe

munirah said...

haha betul jugak tuh :D