Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Monday, March 28, 2011

tabah kan diri ye sayang .

ohoho..sayang tuh :D haha this entry is special for u my dear :) sile jangan salah faham ( macam ade je yang nak ;p ) entry ni khas buat kawan baik aku dunia akhirat (kan kan kan ? ) haha


be one okeyh ?


i'll always there for u cik Fateen Jameel haer :)

kawan datang dan pergi..but for me, friendship yang kite bina nih kekal selamanya.. kawan dunia akhirat an ? insyaAllah :) 


eventough aku de itu enchik, kau tetap girlfriend aku :D haha jangan lost contact ye KAWAN ? :D


p/s aku dah ckp an..aku tak taw ah lately..sifat ni tetibe muncul dalam diri :D hahaha 

4 comments:

melle amir said...

semoga berkekalan persahabatan

munirah said...

thanks melle :)

fateen said...

OMG. thanks munirah *sopan kan ak
ily <3

munirah said...

haha sopan ah sgt :D haha ily too <3