Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Saturday, April 30, 2011

day 3 - 10 things i hate .

tak faham ? sini

10 perkara yang aku tak suke :D ( tak suke wat smiley tuh watpe pulok ? )

1. aku paling tak suke sekali orang yang cakap tak suke tapi die buat ;p owhh memang lah kadang kadang kite sendiri ade buat an ? tapi kalo selalu tu rase cam nak suh die gantung cermin je depan die tengok diri sendri lu lah ;p ( owhh sangat emo aku :D )

2. aku tak suke orang dah janji die lupe and jadi lagi menyampah biler boleh je buat buat tak ingat die dah berjanji . huh ;p

3. aku tak suke kena paksa ! ini confirm sure pasti sume orang tak suke jugak nih ! haha sape suke bukan kena paksa ? orang yang suke mesti giler ! haha ( suke hati kau je nak cakap die giler :D )

4. aku paling tak suke ( kalo paling patot jadi no 1 lah an ? nvm :D ) kalo ade banyak serangga berkumpul . sebab bulu roma aku mesti tegak berdiri :D haha and rase macam gatal satu badan lagi lagi kalo tengok smeut banyak banyak :D owhh tolong jangan tanya kenapa :D ( macam nak kesah je an ? :D )

5. buat mase sekarang aku tak suke orang melayu bajet k-pop tuh ! nak taw lagi lanjut bace ini geli 1 dan ini geli 2 . owhh tolong lah..aku suke kot k-pop :D jangan lah nak tiru depa.. huduh ngat lah weyhhh ;p ( bahasa campur :D )

6. aku tak suke lipas :D owhh ini sangat tak suke lagi lagi part mereka berterbangan di udara.. huh !

7. aku tak sukeeee.. ermm hape lagi ye ? aku tak suke makan sayur kaler hijau :D sayur yang lain aku makan je ;D haha yang hijau hijau sahaja aku tak suke makan :D (disebabkan kurang idea, sambung 8 pon makanan jugak :D )

8. aku tak suke makan sotong. ini tak tahu mengapa..aku tak ellergic ke hape.. cume memang tak makan . ( mengada ngada namanya :D )

9. aku tak suke diperli tahap over. rase cam nak tampar laju laju je kau ! haha

10. yang ni aku tak suke jugak, aku tak suke ditegur tapi dengan nada marah. kalo nak tegur, tegur lah baik baik.. kenapa nak kena marah marah ? kau ingt kau sorang je boleh marah ? aku tak ? haha ;p p/s : kalo aku ditegur, aku tak suke..tapi kalo ianya baik untuk aku..aku akan cube terimanya dengan perlahan lahan okeyhhh :)

9 and 10 diberi idea oleh itu enchik :) haha die lebih memahami :D kadang kadang aku sendiri tak ingat aku tak suke hape :D haha

kalo kau orang buat, drop urs kat comment okeyh :)

6 comments:

melle amir said...

tapi aku suka makan sotong, =,-

munirah said...

haha bagus lah tuu :D aku tak :D

sherah said...

auuw idea diberi oleh encik?pergh jeles a :P

ei makan la sayur.seume mostly sayur kaler hijau kot haha kena mask tuik u letak pewarna la kot XD

banned lipas!!!!

sherah pon taksuyke ditegur dgn nada marah.

munirah said...

haha sedang try lah ni sherah :) sebab b4 memang lagi lah NO NO to sayur :D even carrot pon tak makan dulu :D haha

tu lah.. biler kena tegur dengan nada marah wat kite rebel je an..

mira farhanah said...

ey ey ape ni xmakan sayur haaaa.ahaha :P

yang bab kena perli tu nak juin jgk tampa lajulaju!mari :)

munirah said...

haha sedang lah mira farhanah :D