Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Monday, May 2, 2011

day 4 - 10 things i wanna say to a person .

day 4 ni yang paling payah aku nak tulis :D haha aku even wait for sherah ( yang aku dapat info pasal 10 things ni ) , iman , and mira haha :D sebab mereka mereka je yang aku taw buat jugak lah 10 things nih :D haha

and disebabkan sherah bdecide to break the rules, so do i :D haha mule nak tulis sal family, i meant one of my family member lah..but then macam malas nak tulis sampai meleleh leleh :D haha jadi tak . and then ingt nak tulis untuk enchik itu, macam iman wat :D tapi probability my parents nak bace cam 50-50 lah an :D sebab ayah aku memang ade bukak bukak blog :D jadi no to him :D haha

jadi,


S.K.I.P is the best choice :D haha yeay ! esok boleh sambung day 5 plak :D haha ( padahal tak tengok pon lagi day 5 pasal ape :D )

assalamualaikum :)

2 comments:

mira farhanah said...

hahaha apa ni skip!xacikkkkk.kak sherah pun skip tauuu.mira tak dapat nak hapdet macam penat baru balik ganu :P lol pemalas kan

munirah said...

haha taw :D sebab die skip lah org skip gak :D haha cepat cepat !