Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Sunday, April 10, 2011

jom mendownload movie :D

aku baru sahaja ghetti nak mendownload cerita :D haha siang tadi kawan aku ajar :) jadi meh sini aku share ngan korang :D macam wat tutorial lah pulok ! haha patut kah aku wat bar tutorial di blog ? ( jangan nak perahsantan sangat lah ! ) okeyh fine ! tidak perlu :D marii :)

1st, korang kena download torrent . macam aku, aku guna u torrent ;


senang nyer, meh tekan sini :D terus tekan download now tuh .


2nd, korang pergi dekat isohunt and korang tulis lah cerita movie hape korang nak.. make sure detail lah..contoh nak download harry potter, kan banyak an ? type lah , harry potter and the deathly hallows part 1 movie.. detail kan ? :D

3rd, haa ni penting, lihat betapa aku menekan kan nya ? haha kan korang dah search movie dekat search box tu kan ? lepas tu tengok comment kat link movie tuh..korang carik lah yang mane nak download yang terbaik ( ehh, cam keling ayat :D faham tak ? buat buat faham je lah eyhh :D )

itu je :D senang bukan ? selamat mencuba :)

p/s aku baru try :D tapi tak taw lah hasil die, sebab b4 nih download mesti tak leh bukak macam hape je :D jadi kali ni harap menjadi lah :D

2 comments:

Cikbelog said...

pernah try guna gak torrent ni tapi x reti.hehe las2 terus x jd download muvie.nanti leh la try ikut step ni . :D

munirah said...

haha try lah okeyh :) i dah try jadi :D yang penting kena tengok comment die :D