Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Tuesday, April 19, 2011

too many things .

lame tak update blog :D haha dalam pale dah pkir banyak perkara nak diceritakan :) tapi tangan macam malas nak menaip-naip.. so, blame my fingers okeyh ? ( macam ade yang kesah ;p ) jadi mari kite jamu mata dulu shall we ?


okeyh see ? banyak woah nak diceritakan macam banyak nyer sticky notes tuh :D tapi macam tak de mase je aku an :D haha nanti okeyh ? nanti kan nyer :D ( kau tak nak sudah ! haha )

nite :)

6 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

Haha bz ea?

munirah said...

haha ntah lah :D

sekamar rindu said...

salam..

ada masa update la selalu blog..:))

** folo ur blog..62**

little cart00n said...

skrg musim bizi! :P

munirah said...

sekamar rindu : insyaAllah :)

litle cartoon : kadang2 tak bz pon tapi tangan cam tak nak menulis :D haha n too much things :D ( kan dah cam tajuk entry dah )

melle amir said...

ala kalau post ni kau terus tulis apa yang kau nak tulis, dah save satu entry. kan kan?