Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Tuesday, May 3, 2011

day 5 - 10 wishes :)

day 5 ni aku sukeeee :D haha 10 wishes :D yang ni jangan kan 10 100 pon aku sanggup :D

1. laptop barruuuuu :D yang tengah pakai ni netbook je :( slow lah..atom kan..sobsob

pssttt, kalo boleh biru lah :D haha and dell :) sebab kalo pape hal senang :D haha sume orang dalam rumah gune dell :D

2. yang ni memang ramai kot dah ade.. tapi aku xde jugak :( moga moga aku lulus JPJ test and ada lesen :) kalo takde lesen, kemana mana pon payah.. haha ( cakap macam kalo ade lesen aku ade kate je an ? :D ) jadi nexttt ----->

3. nak kereta sebiji :D sebijik je pon aku mintak :D haha ade sesapa nak tunaikan tak ? haraaaaaaaaaaaammm lah takde :D

4. semoga pembelajaran (?) aku makin baik dan lagi baik :D nak dean list every sem bolehhh ? haha mari doakan aku same same dapat dean list every sem .. amin :)

5. i wish i wish with all my heart to fly with dragon and be back in time :D sape ingat cartooon ni ? haha aku nak own bedroom ! haha bilik kecik je doe :D haha sumbat akak aku ag punyer barang lagi.. fuhhh !

6. mempunyai rezeki yang baik :) ini pasti wajib sume nak jugak kan ? aku taknak berlebihan takut memakan diri.. biarlah bersederhana janji boleh sara diri anak suami dan family :)

owh ! gambar sangat over :D

7. aku nak kawen dan punyai cahaya mata :) .. yang ni tak leh elaborate lebih lebih :D gatal dan miang karang terkeluar :D hahaha and anak nak TWIN :D haha demand plak dah ! haha ( sesape ade baka twin boleh contact eyhhh ;) haha ) kan dah cakap !

COMEL ! haha cam ni lah nak :D haha tapi yang gelap tuh kasi cerah lah :D haha

8. nak die je :D haha gatal lagih ! ni payah start topic anak + kawen nih :D

9. mari doa kan agar Munirah Dianuddin berjaya menjadi seorang quantity serveyor yang berjaya :) aminnnnn :)

10. yang ini paling penting sekali dalam hidup aku.. aku nak tunaikan haji bersama kedua ibubapa dan juga bakal suami tersayang :)

mari lah berharap agar wish wish aku ni sume jadik kenyataan :D haha

assalamualaikum :)

4 comments:

Heidi Shafiq said...

aku suke laptop tu.. :)

munirah said...

haha mari belikan aku satuuu :D haha

j a n n a h said...

haha, aku suke no 4. Aminnnn.

munirah said...

jannah : aminnnn :) aku pon suke and harapkan dapat :) sedih last sem sket je lagi :'(