Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Tuesday, May 24, 2011

social network :D

assalamualaikum :)

social network or laman sosial :D well, sekarang ni banyak laman sosial kan ? FB, twitter, blog, tumblr, formspring and ect .

macam penganggur tegar seperti aku ni, online je mesti bukak 3 tab :D haha fb, blogger.com , and tumblr :D

facebook kat tumblr :D

and recently, aku banyak jumpe kawan kawan aku yang post status thru twitter die :D and aku ade jugak terfikir, do i need a twitter acc ? haha batak social network hape kau ? haha kalo online je dah buang masa dekat fb blog tumblr lagi, kalo tambah twitter ? owhhh i'm gonna waste my time camtu je :D haha so i dont need a twitter since i got what i want :D

fb, contact dengan kawan kawan :D yelah ce bagi taw sape yang takde fb ? sepupu aku ehh, adik aku umur 9 tahun pon ade kot :D haha die tu giler game , fb just for game kot :D haha nak contact lost friend pon boleh :)

blog, dimana aku menulis segala yang terbuku di hati dan jugak perasaan ( owhh damn it ! ape merapu ni ! ) dimana aku boleh bace carik beli benda yang aku nak :D and aku masih mendapat manfaat dari blogger blogger yang entry die mendatangkan faedah (?) haha some yes :) some not :D haha tapi dekat blog jugak aku boleh update ngan cerita kawan kawan aku :)

tumblr, aku ade benda ni sebabbbbb, ape ehhh ? haa.. sebab aku rase banyak gambar quotes yang aku boleh beljar and basicly, aku just suke je tengok gambar gambar tuh :D haha and reblog :) sesape yang jumpe tumblr aku, aku just hope some of what i had just reblog inspired them just the way it inspired me :)

formspring, where i can ask people quest and i can answer some question too :D tapi tak semestinya lah aku nak jawab :D haha i can always choose not to answer the quest if its too private :) ikut kau lah , formspring kau :D haha

still, aku ade je acc lain tapi kalo nak tambah yang jenis sosial lagi ni, tak lah kot :D haha

p/s dulu ade friendster, myspace, tapi dah lupe password :D haha

2 comments:

syue said...

mun, sila buat twitter. SILAA BUAT! (arahan ni. haha)

munirah said...

syue, haha kena ke :D kau ado ehhh ?