Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Monday, June 6, 2011

i'm home baby :)

assalamualaikum :)

akhirnye setelah lame mengemokkan diri, menjadi suri rumah, aku akhirnye balik ke uia tercinta :D haha tercinta ke (?) tu tak bape nak sure lah sebenarnye :D orang orang die je aku nak jumpe senanye :D haha

semalam sampai je, kemas kemas barang then tengok barang orang len sume cam banyak je (?) memang len macam lah an ? nape barang aku sikit nih ? confirm ! barang tak bawak :( owhhh memang weekend ni kuar membeli belah lah :D okeyh enchik ;)

and harini kiteorang decide nak g department aed sebab jadual kiteorang clash, i meant nak kena cari solution lah kan prob ni tahu ! haishhh menyampah betul dengan system ni ;p time prereg okeyh je daftar subject, takde pon nak clash bagai, ni biler tengok portal clash ! damn ! wat sakit hati lagi, jadual dalam portal tak same dengan jadual kat dept ! owhhhhhhoii -,-'

esok terpakse lah gamaknya g department untuk setle kan segalanya :D sabor jelah :) and since class tak start lagi, antara activity aku ;

B1. online je FB, tumblr , and blog :D
B2. baru nak marathon how i met ur mother :D haha
B3. turun nek turun nek ke bilik makcik makcik :D
B4. nak habiskan novel yang enchik tu bagi :D haha
B5. kemas barang, konon nak start iron baju kurung aku sume tap tu lah masalah nye, konon jelah :D haha

p/s B stand for BOSAN ! :D

bersempenaa dengan baru start sem ni, aku ade beberapa azam baru !

  • owh please please please nak dean list this sem :) dekan dekan dekan come to me baby :D
  • kurang kan mengadap laptop je keje :D 
  • banyak kan membaca :D 
  • jangan delay kerja and project .
  • kurangkan pembaziran duit terhadap perkara perkara tak berapa nak berfaedah .
  • and bring it to next point which, kurangkan keluar every weekend !


owhhh tolong lah juge sume problem yang ade gone and setle cepat cepat please :) and and and and tolong lah juge lift jangan rosak :D haha tingat 5 wooooo !


sekian :D

8 comments:

melle amir said...

semoga tercapai azam-azam kau tu

munirah said...

haha thanks melle :D

fadh leyanie said...

selamat memerah otak kembali..^^

aLieF si Muncung ManiS said...

korang start sem,,kami baru je nak mula cuti..huhuhu..mmg nasib budak medic mcm ni..cuti lambat..huhuhu..anyway,,selamat study dan salam kenal dari muncung manis..huhuhu

hazirah said...

uni ko mmg boros,silalah jgn asyik keluar je unless ko ajak aku
okay bubye

munirah said...

yanie, nak panggil kau yanie lah :D haha ( ta malu ) , thanks, u too :)

munirah said...

alif, uia sentiase TAK same dengan yang len :D haha btw, thanks :)

munirah said...

akak, kau pon same ah ;p haha next week jelah :D haha