Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Wednesday, June 1, 2011

lagu lagu :D

assalamualaikum :)

i'm currently addicted to this three songs :) kalo tak dengar jadi cam cartoon ni :D haha tak de sape percaye :D



  • wanita - DeHearty :)
  • how do we get - daesung bigbang ft hyori
  • 0330 - ukiss
setiap kali on je netbook ni mesti dengar, nak wat house chores dengar jugak :D dah sedikit banyak addict dah :D haha

malas nak tulis pepanjang :D bukan ade yang bace pon ;D haha

need 1 badly :(

:(

p/s faten ja, if u read this, aku tak taw lah kau bace ke tak.. aku update sal drama drama tuh nanti nati jelah :D nak balik kg LAGI :)

p/s/s FB aku giler ! menyampah sudah ! damn !

6 comments:

Teen said...

i baca okey

n.a.d.i.a said...

lagu wanita tu sangaaaaaatttttt bestttt ! trase sangat dihargaiii. awwww <3 hihihikk

^,^

fadh leyanie said...

ade org mmbaca entry ni..^^suka jugak lagu Wanita.-uia nilai.^^

munirah said...

teen , haha ingt tak bace :D thanks yaww !

munirah said...

nadia, besttt an :D

munirah said...

fadh leyanie, thanks bace babe :'( terharu :D haha