Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Thursday, June 9, 2011

my day was not really fine .

assalamualaikum :)

maybe bukan harini jelah, tapi sangat sangat rase hari ini hari yang paling bad ! i just dont know why. not so much things bad yang sangat bad pon ( okeyh dah sound stupid dah ! ) damn it !

hari ni bagun awal since konon konon kelas english start harini lah. ok it does start today ! and datang kelas tulis name camwhore kejap kejap time madam tengah tak perahsan :D haha i really thought today was going to a really just fine day but it end up not !

after about 30 minutes class, we went to the dentist since kawan kawan mengada aku nak cuci gigi deorang :D and then kiteorang baru buat add and drop for computer 1 :) mungkin salah kiteorang sikit kiteorang salah masukkan group and terlupe akan comp but then semalam aku nak g setle dept ict capkap, datang esok which means today lah.

and the day start bad biler nak mintak sign head of dept aed which it can be sign by mdm rabeah, our course advisor yang tak kesah pon, aku and kawan aku kena bebel dengan mak cik kerani ! owh okeyhhh aku kejam lah an ? die kerani pon die lagi senior dari madam sendiri. jadi instead of madam yang bebel kat kiteorang sebab banyak kali susah kan die, mak cik tu plak yang over ! haishhhh

pergi dept of sc prog plak kena marah dengan akak kerani situ jugak ! owhhh damn it ! aku and kawan aku bawak 7 set paper add drop tapi yang ade 2 orang je (?) and akak tu bsing bising lah, yang tak tahan, die sebut 'dik' tapi aku dengar date :D then patot nyer die igore jelah an ? ke aku yang patut (?) haha no idea, tapi die sebut ag sampai batul betul aku dengar adik :D

pastu baru lah kiteorang pergi melantak :D brunch je since konon konon sem ni nak diet + save money :D haha padahal elaun tak kuar ag :D dah la harg makin lame makin mahal, haishhh =,=' duit duit.

balik je rehat rehat sume :D but then hati tak rase tenteram lah :( and suddenly i felt like all the pain came and gave me a visit ! damn it, owhhh --'

i deactivate my fb acc and switch off my phone and take the battery out so that i wouldn't switch my phone on even though i try to , good for me ;p lol

and so i decided that i need some laugh to get me into the mood again and to ignore the 'pain' . so i continue to watch how i met ur mother and it kinda works :D

nak berbunga balik boleh tak ? :(


p/s is it so hard to appreciate things that people give ? owhhh sangat emosi aku :D haha

p/s/s aku akan active balik punyer fb tuh :D haha ( like there is someone care ;p )

sekian, mari sambung marathon :D

4 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

ahahaha..cair tak taik telinge kena bebel??

ainakhani said...

apakah yang anda cuba sampaikan... tak pahammmmm -.-'

munirah said...

pwincess lovey dovey, dah mengalir ngalir kuar dah :D

munirah said...

ainakhani, harini bad day okeyhh ! dari pagi sampai ia di post lah .