Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Thursday, October 13, 2011

.

assalamualaikum :)

fuhhhh penat rase badan dah 2 hari termasuk hari ni, badan tak sihat :( bukan tuh je, kepala lagi, tulang belakang lagi :'( seriusly, i hate going to clinic taking medicine and seeing doc, sebab kadangkadang doc tu macam tak paham je aku rase ape..maybe kurang pandai menyampaikan (?) mungkinn ;(

semalam jumpe doc and doc cakap, aku punye gastrik yang buat tulang belakang aku sakit. owhhh redha jelah kalo dah ini yang ditakdirkan untunk aku :) munkin ade baiknyer jugak sakit nih, aku lebih ingat dekat Allah yang aku banyak buat dosa :( . orang kate sakit pengubat dosa , harap harap begitu lah :)

rasulullah pernah bersabda , makan bila lapar, berhenti sebelum kenyang :) *correct me if i make a mistake* tapi aku ni jenis ade satu perangai anehh tahu ? aku memang bukan jenis yang bagunbangun tido je lapar, and kalo aku bagun awal pagi pon dalam kol 2 3 jugak aku baru nak brunch :D maybe sebab tuh kot gastrik ni datang (?) maybe.. tapi biler nak makan aku tak lapar, tapi kena makan jugak :( ottoke ? hurrrmmmm

and even sekarang, sebab demam, mood makan takde , tapi aku gastrik (?) owhhhhh perut ! payah sungguh lahhhh --'

nak ni bolehhhh tak ?

and now, i'm preparing myself to follow my father to attend baja organic punye kursus :)

4 comments:

Kathy Tuah said...

kalau demam mmg xde selera nak mkn kan? tp kalau dah gastrik, nak x nak kene makan jugak..semoga cpt smbuh ye ^^

Elie Lily said...

wow! kesedapan sangat tu! haha

munirah said...

kathy tuah , ye saya taw :D thanks :)

munirah said...

elie lilly, haha memang sedap pon sobsob :(