Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Tuesday, March 27, 2012

hectic life

assalamualaikum :)

PENAT.LETIH.LESU

three words define aku rase sekarang --' serius letih gilaa kerja banyak tapi tak reti reti nak offline dan stop mengadap kotak hitam ni -..-

aku baru je selesai hantar 3rd project semalam pagi. petang tuh patutnya ada kelas, tak pergi ! haha overslept penat gila gila punya. time tido dah macam hape dah. kol 12 pagi mata segar je nak buat kerja, kol 6 7 pagi baru reti nak tido :D owhhhh i need my old time sleep lah -..- fenat tahu fenatttttt !

owhhh owhhhh sebebnarnya nak tunjuk gambar project project ed :D

project project suma huduh tapi ahhh kesah (?) nak jugak upload ! blog sendiri, bukan ade yang bace pon ye dok ? hikhikhik

1st project, time ni semangat lagi kot haha tapi bila dapat bro hisham yang asyik sebut 'overlap lag overlap lagi' kadang kadang rase cam nak marah je die balik haha sesak tahu sesak ? haha tapi Alhamdulillah lah result pon okayhhh :') *kena dengar cakap bro lah an


2nd project, MORPHOSIS :) transformation shape. but kosong sangat kot :( ntah macam mane lah result aku huhu







3rd project :) yang baru je semalam hantar and hari ni present :') macam hape je, time present tetibe tercabut ! maaaaaa :'( terkedu tahuuuu ? sedih gila time present trus tak bape ade mood. hope this one dapat banyak lah ehhh bro ;) sebab 2nd project cam har ! haha 

okayhhh tu je :D aku sedar time google nak tengok project2 contoh yang ssenior senior aku punya TAK JUMPE ! jadi sesapa junior AED boleh lah ehhh awak tengok ;) akak baik hati tak malu upload kat blog hikhikhik :D

p/s molek lah sket kot upload kat blog dari fb hikhikhoookkkk

p/s/s alhamdulillah itu enchik dah makin bertenaga and sihat :)

8 comments:

Suhaime said...

Salam...
projek no.3 tu cantik. Saya suka kombinasi warnanya.

Farah Syairah said...

Gambate... =)

munirah said...

suhaime : primary colour memang wajib guna that colour :)

munirah said...

farah : thanks :)

Abey Mirul said...

W'salam!

Walaupun Amir tak tahu objek apakah itu tetapi ia menarik. Mintak ajar boleh ?Haha.

#apakah objek tersebut? Hehe! :)

munirah said...

haha mintak ajar ? haha jgn buat kelakar lah amir :D haha

object apekah maksud ?

Nur Kiasatina ^_^ said...

Hello !..! Awesome blog. Saya suka saya suka ~ Hee :) . Done follow you and I will always support your blog ! Chills :* Have a great day yaa ! ♥

http://secret-domokun.blogspot.com/

ejulz said...

cantik.. xpe ksilapan sikit je.. ;)