Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Sunday, June 17, 2012

Tabiat

assalamualaikum :)

woahhh it's been like ages since i make a new entry :D owhh ape kena pulak dah gedik hati nak speaking english pulok, padahal english tehrukk -.-

okayhh sambung dengan tajuk entry yaa. what's wrong dengan tabiat ? or habit dalam bahasa omputih nye.

TIDUR


disebabkan dah 1 tahun duduk dekat pj studying art, fizikal dan mental aku sort of dah terbiasa hadapi hidup tido seawal 5 6 pagi, dan bagun selambat 11, 12 tengah hari -.- you guys mesti macam whatt ? owhh berat nanang budak nihh haha

die macam automatik taw, 12 tengah malam mata segarr jeh, yup till now --' paroh parohh sebab cara nih tak elok, yelah tido after subuh kann ? macam mane rezeki nak masuk ye dok ?

aku just mengharap agar aku dapat kerja secepatnyaaa ! agar, aku takde lah tido lambat and bangun lambat lagi :) ini janji pada diri sendiri *buat muka gigih nak cepat dapat kerja

MAKAN

makan ni pon 1 hal jugak haha dah bila bangun pon pukul 12 cenggitu, kiteorang warga aed di cfs tuh rajin mengamalkan brunchh :D

owhhh tapi kalo biase ada kelas petang, terus tak brunch, kiteorang panggil BRUNCHNER haha kombinasi BREAKFAST+LUNCH+DINNER. so macam kalo ade kelas petang tuh, baik puase jelahhh. bukan makan pong ye dok ? haha

jadi dekat rumah pon perut comel aku dah terbiase siang tak makan pon takpe, malam tak makan ? meninggal --' tengah tengah malam rase lapar yang amat mendalam sehingga mencurah curah ke coklat dan gandummm, damnn lapar koko crunch lah pulak -..-

so this 2 habit really affect kehidupan aku sehariannn, which 1. sangat TAK ELOK DAN TAK BAIK tidur after subuh. and 2. penyakit tersayang GASTRIK dah main acah acah dah dengan aku grr grr ! haha

seri malaysia bagan lalang. bercuti yaww :D

till then, bye . assalamualaikum

3 comments:

fifie said...

Okay kita sama bab tidur dengan bruncher tu. Tapi jarang la amal bruncher, takut perut buat mogok lapar plak. Selalu kita amal brunch je. Hahaha.

Hai, I'm new here :)

laraz-style said...

wowowowowo.... dah macam sama la pulak kan. tp saya tido awal sikit la. dalam kul 2 atau 3 camtu... hihihihi....

Outbound di malang said...

salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...