Assalamualaikum :) i'm Munirah. this is my blog. i'm writing things that bugged in my mind, do respect me if u wanna me to respect u :) family . friends . him :) they are all mine. i become stronger with them by my side :)

Thursday, March 8, 2012

untitled.

assalamualaikum :)

fuhh dah lame rasanya tak tulis post entri baru . tengok post pon boleh lah mun oii haha banyak benda sangat lately ni, bukan lately lah sebenarnya kan, senang kata SEMESTER ni :D

PROJECT
yang ni memang tak terehat lah kan dengan kerja nye lagi -..- penat woahh. sehari tu kengkadang sekali je makan kot sobsob :'( tapi berat tetap naik (?) tu yang musykil gak tuhhh haha

kelas sehari sekali je, naseb baik :) kalo ada pagi, petang takde kelas, kalo kelas petang, pagi takde kelas :) kalo dah kelas petang tuh, memang mengharap jelah aku nak turun makan haha makan malam je terus, save bajet :D

kadang kadang macam ada je rasa nak quit je dari bidang nih kot --' bayangkan tiap malam tak tido kalo ada keja -..- bukan kalo dah sebenarnya memang setiap hari pon ada haha

BUSINESS
business skang dah tunggang langgang dah haha kadang kadang hidup kadang kadang mati haha tapi aku tetap bersyukur sebab ade jugak customer walaupun aku tak promote *tulissambilmukabangga :D

tapi yang peliknya time aku boleh 24 hour online ni, takde plak dah nak mengorder haishhh --' naseb badan. ada rezeki ada lah, takde rezeki (?) mintak je ma ngan ayah bank in money haha *macamdapatje -..- semoga keluarga aku dimurahkan rezeki :) aminnn

SMARTPHONE
disebabkan aku TOO busy dengan assignment, project bagai, aku TERignorekan aku punya business and now, serius rase nak smartphone 1. Ada sesapa rasa baik hati nak bagi tak ? hurmmmm memey dok lew kan haha

tap sekarang macam TERgila sikit dengan samsung :D i dont mind mane mane janji freeeee :D ade sasapa nak hadiahkan tak ;) *kenyitkenyitmata ni suma garagara itu enchik la gila sama itu samsung note lah ni, sikit sikit g booth gadget ke phone ke aku pon dah tersuka dah haha

right now, cuti (?) naik cuti dah kena menghadap bro dah, nak finalizekan project 3. naseb lah lagi 2 je lagi munirah, sabar :)

owhhh okayhh now seriusly tak tahu ape yang dah ditypekan tapi itulah kot yang jadi dekat aku (?) sedikit sebanyak itu je yang boleh diceritakan haha yang lain (?) let us not make it too public kann ;)

right now, craving for this one :D courtesy, tumblr

anyeongg.bye.assalamualaikum

1 comment:

hazirah said...

weh aku nk samsung wonder.sbb aku wonder women, okay buybe